MELIANA & TINIGUIR, un agermanament que es repren en 2022 amb la millora del sistema d’aigua sahrauí.

L’Ajuntament de Meliana, ha subvencionalt un projecte valorat en 4835 euros per als campaments de refugiats sahrauís en la daira de Tiniguir i Wilaya de Dajla. Aquesta daira està agermanada des de 2005 amb l’Ajuntament i des de llavors, ha col.laborat en la defensa dels drets humans del poble sahrauí i en l’enviament d’ajut en forma de cooperació. El projecte finançat, s’ha realitzat pel mig de la nostra associació i ha consistit en la compra de 45 dipósits d’aigua per a la reposició dels vells que encara hi han i que son de ferro e insalubres. La població beneficiaria ha sigut 42 famílies i 3 centres educatius de primaria i de educació infantil, fent un total de 1591 persones afavorides amb el projecte. Al campament de Dajla, es calcula que hi ha una població de 20,000 persones respartides en 7 daires, entre elles Tiniguir. Les famílies han mostrat satisfacció amb la instalació dels dipósits tant a les cases com a la guardería i les dos escoles que ja disposen d’aigua per a posar en got i donar als xiquets i xiquetes. Esperem seguir contant amb l’ajut i recolze polític d’aquest Ajuntament que creu en la causa i la justicia per als sahrauís.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s