PEDREGUER & SAHARA, ja es una realitat que l’Ajuntament està al costat de les persones refugiades saharauís i que diu: Sahara Lliure!

Un any mes, l’Ajuntament de Pedreguer a donat suport al poble sahraui i a la daira amb la que estàn agermanats desde fa un bon grapat d’anys: Amgala en el Aaiun. L’ajut ha sigut per a garantir la seguretat alimentaria i per a aportar diposits d’aigua potable a la població mes vulnerable de la wilaya. El col.lectiu mes desfavorit i amb necesitat, ha sigut beneficiat de forma directa i parlant de xifres podem dir que un total de 61 families han rebut o cistella d’aliments o diposits. Com les families son nombroses, podem dir que han sigut 395 persones del Aaiun. El cost del projecte ha sigut de 4000 euros.

La pujada de preus i la inflacio que es viu als campaments, ha fet que les cistelles comprades en el comerç local, hagen sigut mes cares. Els diposits també han resultat a un preu mes alt i es que la crisis de la guerra d’Ucraina, continua sent un mal de cap per al mon per els efectes colaterals que arriba també als refugiats.

Encara que el poble sahrauí, està 47 anys damunt d’un desert inhospit perque la seva terra es ocupada pel Marroc, no pot ni obtindre del mercat productes económics. Aquest any, ha sigut molt perjudicial politicament parlant, degut al gir del president del Govern, per això, agraïm les iniciatives dels ajuntaments que ens han donat suport tant en cooperación com en el suport politic.

CISTELLES PER AMGALA

Diposits d’aigua potable

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s