Suport al poble sahrauí amb la visita de l’activista Sultana Jaya en València.

Aquest divendres, començarà una serie de concentració en contra del gir polític del Govern de Sanchez. En los proxims mesos, tindrá lloc cada divendres de final de mes i fins al mes de novembre. La ubicació serà en la Pl Pinazos, (parada de metre de Colón), a les 19,00 hores. Encara que faça calor, ploga o faça fred, estarem al costat del poble sahrauí. Perque el Sàhara no es ven i la decisió del Govern va en contra de les resolucions de l’Onu. Hui per hui, el Marroc continúa sent el país invasor, i Espanya continua sent la potencia administradora de iure, i els sahrauís/les sarhauis, tenen dret a decidir pel seu futur. T’esperem!!!!! Sahara Lliure.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s